X-Faktor: egy lépésre a döntőtől a borszéki Kalandor zenekar

Bejutott a mentorházba, tehát egy lépésre került az X-Faktor döntőjétől a borszéki Kalandor zenekar – derült ki az RTL Klub tehetségkutatójának vasárnap esti adásából.

A versenyben ezúttal kategóriánként küzdöttek meg az előadók az úgynevezett táborban. A mentorok elosztása is megtörtént, a zenekarokat Puskás Peti kapta. Az X-Faktor hétvégi adásaiban az dőlt el, hogy kategóriánként melyik az a hat előadó, akik a mentorházba jutnak. Ott dől majd el, melyik 12 versenyző kerül majd az élő showba.

A Kalandor zenekar előadásának most nem volt olyan átütő sikere, mint a válogatón. A legnagyobb dilemmát éppen a mentoruknak, Puskás Petinek okozták, akiről egy darabig úgy tűnt, hogy nem akarja megítélni a zenekarnak a továbbjutást jelentő széket. Mentortársai győzködték arról, hogy ezt megérdemlik a borszéki fiatalok.

„Zeneileg ez volt a legösszeszedettebb és a legprofibb, mindenféleképpen széket érdemeltek” – jelentette ki Gáspár Laci. Dallos Bogi arról beszélt, hogy gyengének érezte a zenekart, a daluk nem tetszett, ennek ellenére adna egy széket a Kalandornak. ByeAlex szerint a zenekar kategória hálátlan, mert nagyon sokszor félkész produkciókkal kell dolgozni. De szerinte ez a produkció nem volt félkész, ennek a zenekarnak a színpadon a helye.

Végül Puskás Peti beadta a derekát. „Be kell látnom, hogy igazából ti vagytok a legjobbak a zenekarok között, le kell ülnötök” – mondta ki a mentor a továbbjutást jelentő ítéletet.

Kapcsolódók

Kimaradt?