Karácsonyi jótékonysági gyűjtést hirdettek Csíkszeredában

Tartós élelmiszergyűjtést és cipősdoboz akciót szervez a Jó Arcok Egyesület Csíkszeredában. Az összegyűjtött adományokkal rászoruló családok karácsonyát tennék szebbé a kampányt indító fiatalok.

A nélkülöző családok állnak annak a jótékonysági akciónak a középpontjában, amelyet 2019. október 15. és december 19. közötti időszakban hirdetett meg a csíkszeredai Jó Arcok Egyesület. A szervezők az alapélelmiszer-gyűjtés mellett cipődoboz akciót is hirdettek. A dobozokba édességeket, játékokat, tanszereket, tisztálkodási eszközöket várnak, az összegyűjtött csomagokat karácsonyig eljuttatják a rászorulóknak.

A kezdeményezők felkérik a Csíkszeredában, Hargita megyében működő civil szervezeteket, alapítványokat, egyesületeket, iskolákat, hogy vegyenek részt a gyűjtésben, járuljanak hozzá az akció sikeréhez.​ Az adományokat Csíkszeredában a Testvériség sugárút 17/A/18. szám alatt fogadják december 19-éig.

Az akciók részleteiről a 0748-081130-ás vagy a 0751-494957-es telefonszámokon, illetve a joarcokegyesulete@gmail.com e-mail címen lehet érdeklődni. 

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?