Szándékosan hajtott a halálba egy besztercei fiatalember

Hatalmas sebességgel egy besztercei vasúti felüljáró tartóoszlopának hajtott szombat hajnalban az autójával egy 20 éves fiatalember. A helyszínen életét vesztette. A helyi lapok információi szerint a fiatal öngyilkos lett.

A rendőrség közlése szerint a baleset hajnali 3 órakor történt. A gépkocsi teljesen összeroncsolódott az ütközéstől, a fiatalember pedig kirepült a szélvédőn. A riasztott mentősök már csak a halál beálltát tudták megállapítani. A rendőrség közlése szerint a helyszínen nem voltak féknyomok.

A bistriteanul.ro információi szerint a fiatalember a végzetes ütközés előtt felhívta a barátnőjét, és közölte, hogy öngyilkos lesz. Tettének oka egyelőre ismeretlen.

A portál emlékeztet, hogy az elmúlt hónapokban egy 55 éves férfi és egy 27 éves fiatalember is hasonló módon vetett véget az életének Besztercén: nagy sebességgel a vasúti felüljáró tartóoszlopának ütközött.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 0754–800808-as telefonszámot, vagy írjon a hallgatlak.lelkisegely@gmail.com e-mail-címre.

Kapcsolódók

Kimaradt?