Létezik az a túladagolás, ami egy hétig tartó erekciót eredményez – bizonyította be egy jazzénekes

A Berlinben élő jazzénekes és író, Danny Polaris adagolta túl magát annyira, hogy egy hétig tartó erekció kerekedett belőle – persze nem valamiféle kábítószerrel tette mindezt, hanem Viagrával – és azóta fájdalmas, és nem kis mértékben veszélyes priapizmusban szenved, írja az index.hu portál.

A latin szó a pénisz fájdalmas merevedését jelenti, ugyanis közel sem került abba a vágyott állapotba, amelyre számított: a „viagrahabzsolás” után fogta magát és egy szórakozóhelyre indult, ahol még megkérte egy egészségügyi végzettségű hölgy ismerősét, hogy fecskendezzen a péniszébe az erekcióját stimuláló szerből. Története a kórházban ért véget, ahol az orvosok műtétek sokaságát hajtották végre rajta, és közel tíz napig kezelték, hogy a merevedése végre elmúljon.

Danny mindezt az Instagramján dokumentálta, az egyik bejegyzésében pedig azt is elárulta, hogy az orvosi beavatkozás nem csupán a „pillanatnyi állapotot”, hanem a teljes merevedési hajlamot megszűntette: „lehet, hogy soha nem lesz már erekcióm. De bonyolult ügy ez, és az orvosok nem igazán tudják, mi fog történni” – emelte ki a posztban.

Kapcsolódók

Kimaradt?