FRISSÍTVE – Agyonlőttek egy férfit Ilfov megyében

FRISSÍTVE: Lövöldözéshez riasztották kedd éjjel az Ilfov megyei rendőröket. Egy férfit agyonlőttek, számolt be a news.ro. FRISSÍTÉS: A tettest elkapták. 

3 óra 17 perckor hívta ki a rendőröket egy hölgy az 1 Decembrie községben, miután két lövést hallott. Kapuja előtt egy eszméletét vesztett férfit látott.

A rendőrök és a mentőszolgálat is kiszállt a helyszínre, és megállapították a halál beálltát. Értesítették a törvényszéki orvosi intézetet is. Emberölés miatt indítottak eljárást.

FRISSÍTÉS: A Bukarest melletti Jilava községben tartóztatták le azt a fiatalembert, aki kedd hajnalban közvetlen közelről fejbe lőtt egy férfit. Az áldozat meghalt, a tettes ellen előre eltervelt emberülés gyanújával emelnek vádat.

A gyilkosság a szintén a fővároshoz közeli december 1. településen történt hajnali három óra körül. A tettes az áldozat házához ment – amelyben az a barátnőjével tartózkodott –, majd felhívta telefonon, és amikor kiment a kapu elé, pisztolyával kétszer fejbe lőtte.

A rendőrség szerint féltékenység vezérelte a gyilkost. Utóbbi elmenekült a helyszínről, és egy jilavai házba zárkózott be. Mivel az épületben egy kiskorú is volt, a rendőrök és a kommandósok nem rontottak rá, miután lokalizálták, hanem megvárták, hogy elhagyja az ingatlant – akkor csaptak le rá.

Kapcsolódók

Kimaradt?