FRISSÍTVE - Caracali ügy: Luiza Melencu maradványait találhatták meg egy erdőben

Újabb emberi maradványokra bukkantak hétfőn a nyomozók egy Caracal melletti erdőben, amelyekről Gheorghe Dincă azt állítja, Luiza Melencutól származnak, írja a Mediafax ügyészségi forrásai alapján. FRISSÍTÉS: összeégett csontdarabokat és hamut találtak, jelentette a DIICOT.

A nyomok keresésében a Szervezett Bűnözés és Terorrizmus Elleni Ügyészség (DIICOT) ügyészei és rendőrök vesznek részt. A Caracal melletti erdőben talált emberi maradványokról a kamaszlányok meggyilkolásával gyanúsított caracali férfi azt állítja, a 18 éves Luiza Melencutól származnak.

A lány még áprilisban tűnt el otthonából. A DIICOT korábbi közlése szerint szombaton elsősorban azt vizsgálták, hogy járt-e a lány Gheorghe Dincă lakásában.

Szombaton ugyanakkor a Szervezett Bűnözés és Terrorizmus Elleni Ügyészség (DIICOT) arról tájékoztatott, hogy a caracali ügyben eddig elvégzett laborvizsgálatok csak egyetlen személy, az Alexandra Mihaela Măceşanu DNS-profilját mutatták ki, amelyet a DNS-profilok összehasonlító genetikai vizsgálata alapján állapítottak meg. 

Mint ismert, Gheorghe Dincă beismerte, hogy július 25-én déli 12 óra körül meggyilkolta a 15 éves Alexandra Măceşanut, amikor rajtakapta, hogy telefonálni próbál. Utólag elégette a lány holttestét. Ugyanakkor azt állította, hogy megölt egy második lányt is, a 18 éves Luiza Melencut, ám a nyomozóknak egyelőre nem sikerült megtalálniuk ez utóbbi holttestét. Korábban a férfi azt mondta, hogy Luiza holttestét az Oltba dobta, később pedig azt, hogy a Dunába.

FRISSÍTÉS: Összeégett csontdarabokat és hamut találtak a caracali ügy nyomozói egy zsákban, közölte hétfőn Mihaela Porime, a Szervezett Bűnözés és Terrorizmus Elleni Igazgatóság (DIICOT) szóvivője. A zsákot egy erdőben találták meg Caracal mellett, és Gheorghe Dincă volt az, aki odavezette a nyomozókat. A szóvivő leszögezte, a gyanúsított állítása szerint Luiza Melencu földi maradványai voltak a zsákban, de ezt az állítást a törvényszéki orvostani vizsgálatnak kell alátámasztania.

Kapcsolódók

Kimaradt?