banner_066Zffpe_maszol_6fel_rmdsz-02.png
banner_VnNOCp39_maszol_6fel_rmdsz-01.png

Pofozkodtak is a kozmetikumokat rabló nők Kolozsváron

Három nő próbált kozmetikumokat lopni szombat délután, a kolozsvári Mărăști negyedben. Az elkövetőket 24 órára őrizetbe vették, rablás és lopás miatt vizsgálódnak ellenük – számolt be a stiridecluj.ro helyi portál. 

A három huszonéves nő közül az egyik Ialomița megyéből származik, a másik két elkövető Kolozs megyei. Egy Mărăști negyedben található kisüzletből kozmetikumokat próbáltak meg kicsempészni, méghozzá úgy, hogy a ruhájuk alá rejtették azokat. A távozás pillanatában azonban az eladó az ajtóba állt, ugyanis rájött, hogy kirabolják az üzletet. A megmenekülés reményében az egyik nő félrelökte az alkalmazottat, majd társa agresszív megnyilvánulásán felbátorodva a másik elkövető felpofozta az elárusítót.

A tettlegességet követően az alkalmazott jelentette az ügyet, és a rendőrség nyomozást indított. Rövid időn belül a három elkövetőre a Széchenyi-téren találtak rá egy autóbuszban, a lopott kozmetikumokkal együtt.

A tettlegességhez folyamodott két nő ellen a rendőrség rablás vádjával indított eljárást, a harmadikat pedig – mivel nem alkalmazott erőszakot – lopással vádolják.

banner_Os8CxLFO_KUK_Webbanner_970x250_ANIM.gif
banner_9y4hN5Rx_KUK_Webbanner_728x90_ANIM.gif

Kapcsolódók

Kimaradt?