Súlyos baleset Szejkefürdőnél: egy pótkocsis haszongépjárművet keres a rendőrség

Keresi a rendőrség annak a járműnek a vezetőjét, aki súlyos balesetet okozott Székelyudvarhely közelében, majd elhajtott a helyszínről. „Nyomon vagyunk” – nyilatkozta a Maszolnak a Hargita megyei rendőrség szóvivője, Gheorghe Filip.

Mint írtuk, csütörtök délután Szejkefürdő közelében történt egy autóbaleset. A készenléti felügyelőség (ISU) által közzétett fotókon az egyik oldalán megrongálódott személygépkocsi volt látható az út menti árokban. Sofőrje – egy férfi – megsérült, a székelyudvarhelyi városi kórházba szállították, de arról nem voltak információk, hogy mi vezetett a balesethez.

Gheorghe Filip elmondta, az eddigi adataik szerint a személygépkocsival egy pótkocsis haszongépjármű ütközött, amelynek vezetője elhajtott a helyszínről. A sofőr beazonosítása folyamatban van, „nyomon vagyunk” – tette hozzá a szóvivő.

Filip tájékoztatása szerint a baleset sérültje többszörös csonttörést szenvedett. A mindezért felelős sofőr ellen nem csak gondatlanságból elkövetett testi sértés, hanem a baleset helyszínének elhagyása miatt is bűnvádi eljárás indul.

Kapcsolódók

Kimaradt?