Szaglás nélkül maradt a férje által bántalmazott román nő

Négy éves börtönbüntetésre, 58 ezer eurós kárpótlás kifizetésésére kötelezte a spanyolországi Huesca tartományi törvényszék azt a román férfit, aki 2017 februárjában olyan brutálisan megverte feleségét, hogy a nő elvesztette szaglását.

Emellett a bíró elrendelte, hogy a bántalmazó férfi 9 évig nem mehet áldozata közelébe. 

Az esetről a telecinco.es című portálon olvastunk.

 

2017 februárjában a szerencsejáték bűvöletébe esett Iulian M. épp Monzon városában egyik játéktermében vesztette el nehezen megkeresett fizetését, amikor a felesége meglátogatta, és megpróbálta meggyőzni arról, hogy hagyja abba a játszást. A dühbe gurult férfi a játékbarlang előtt rátámadt feleségére, akit nagyon megvert. Pechére, a terem be volt kamerázva, így felvétel készült a brutális feleségverésről, aminek alapján a törvényszék elítélhette a férfit. 

A bántalmazott nő súlyos orr-sérüléseket szenvedett, az orvosok több sebészeti beavatkozás után sem tudták megmenteni a szaglását. A feleség ügyvédje 12 éves börtönbüntetés kiszabását és 22 éves távoltartás rendeletet kért a román férfi ellen, az ügyész szerint 11 éves börtönbüntetés és 21 éves távoltartás lett volna indokolt. Ehhez képest a Huesca tartományi törvényszék 4 éves börtönbüntetésre ítálte a férfit, akit szabadulása után 5 éves bírósági felügyetelet alá helyeznek. Kilenc évig nem közelítheti meg (volt?) feleségét, akinek 57 904 eurós kárpótlást kell fizetnie. 

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?