Egy román fiú csicskáztatásával dicsekszik a brit milliomoscsemete

„Személyes cselédjének” nevezett az Instagramján egy romániai fiatalembert egy angliai milliomos fia. Felvételeket is közölt Sorinról, akit azért alkalmazott, hogy tartsa a sörét, a kabátját és hozzon neki cigarettát.

Az esetről beszámoló The Sun szerint a 23 éves Harry Taroni egy hulladék-újrahasznosításból meggazdagodott birminghami brit üzletember fia, és meglehetősen nagylábon él. Olyannyira, hogy – ahogyan ő maga fogalmazott – „egy személyes cseléd” alkalmazását is megengedhette magának.

Harry Taroni a múlt héten egy lóversenyen vett rész, amelyre a romániai „csicskása” is elkísérte. Instagramján felvételeket közölt arról, amint ráparancsol Sorinra, hogy vegyen sört, tartsa meg a cigarettáját és a kabátját. „Napszámot kap tőlem. Nagyon lelkes” – írta a román fiúról.

A The Sun megkereste Harry Taronit, aki azzal védekezett, hogy a felvételt csak viccnek szánta, Sorint pedig a barátjának nevezte. „Nagyon lelkes volt ettől a munkalehetőségtől, kifizettem a munkáját. Nincs miért bocsánatot kérnem” – jelentette ki.

Kapcsolódók

Kimaradt?