Felvétel készült a „miniamnesztiával” szabadult férfi újabb gyilkosságáról

Térfigyelő kamera rögzítette a „miniamnesztiával” szabadult férfi medgyesi gyilkosságát. Az elkövető korábban szintén emberölésért ült börtönben.

Mint korábban írtuk: két csoport fiatal összetűzésbe került szombaton este egy medgyesi szórakozóhelyen. A vitát a helyiség előtt, az utcán folytatták. A Berethalom községben élő, ploiești-i származású, 25 éves áldozat egy adott pontban megbotlott és elesett, a 30 éves férfi ekkor szúrta meg. A fiatalember lábának ütőerét vágta el a késsel, a vérveszteség miatt kórházban hunyt el.

A szórakozóhely térfigyelő kamerája által készített felvételen látszik, hogy a földre esett fiatalembert egy férfi ököllel ütlegeli, a börtönviselt gyilkos pedig egy késsel fenyegeti. Utóbbi egy adott pillanatban eltávolodott az áldozattól, majd visszatért, és megszúrta.

Az elkövető Fehér megyei származású, Medgyesen él. A férfi visszaeső bűnöző, korábban szintén gyilkosságért ítélték el. A büntetés-végrehajtási jogorvoslat törvénye alapján (a sajtóban „miniamnesztiaként” elhíresült jogszabály) miatt nemrég szabadult a börtönből.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?