FRISSÍTVE - Két évvel eltűnése után került elő egy rendőr feldarabolt holtteste

Őrizetbe vettek vasárnap este Brăila megyében egy 34 éves nőt, akit azzal gyanúsítanak, hogy megölte a férjét és feldarabolta a holttestét. FRISSÍTÉS: Az asszony tagadja a gyilkosságot.

Az áldozat Viziru községben dolgozott helyi rendőrként. Két évvel ezelőtt eltűnt otthonról, és a felesége azt állította, hogy külföldön vállalt munkát. A nő később kiköltözött a házukból, és ezt azzal magyarázta, hogy az akkor 50 éves férje kérte meg erre telefonon.

Fordulatot az hozott az eltűnt áldozat ügyében, hogy a hét végén a leánytestvérei rendet akartak tenni az üresen álló házban. Megdöbbenésükre az egyik melléképületben elásva rátaláltak öccsük lábaira. A riasztott rendőrök a padláson vasárnap megtalálták a férfi koponyáját is.

Az asszonyt vasárnap este őrizetbe vették. Azzal gyanúsítják, hogy megölte a férjét és feldarabolta a holttestét – számolt be az Antena1 híradója.

FRISSÍTÉS: A volt rendőr felesége tagadja, hogy megölte volna a férjét. A szomszédok vallomásaival szembesítve kihallgatásakor elismerte, hogy egykori házastársával megromlott a viszonyuk, mert gyakran erőszakoskodott vele szemben, de szerinte ez nem volt ok gyilkosságra. 

A volt rendőrről ugyanazt állította, amit két évvel ezelőtt: Németországba távozott,  és azóta sem tud semmit róla. A nőt egyébként a férje eltűnése után a hazugságvizsgálatot is vállalta, és a poligráf szerint igazat mondott. Később egy másik faluba költözött, és van egy új élettársa.

A rendőrség alaposan átkutatta a volt rendőr házát, de a holttestének többi része nem került elő. A lábszárcsontjait az istállóban ásta el a tettes, egy pokrócba csomagolva.

 

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?