UFC: Conor McGregor kikapott Dustin Poiriertől, ledőlt a bálvány

Volt időszak, amikor a könnyűsúlyú Conor McGregort a küzdősportok aktuálisan legnagyobb alakjai között tartották számon, ám az ír MMA-harcos Abu-Dzabiban (UFC 257) UFC-s pályafutása harmadik vereségét is elszenvedte, ezúttal Dustin Poiriertől kapott ki.

Conor McGregor addig felfelé ívelő karrierje 2018-ban az orosz Habib Nurmagomedov elleni vereséggel tört meg, ami után kétszer is bejelentette a visszavonulását, igaz, közben azért visszatért a ketrecbe.

Aztán megint kihagyott egy évet, és a UFC 257-es, Abu-dzabi gálájának főmeccsén Dustin Poirier ellen húzott kesztyűt, akit 2014-ben egyszer már legyőzött első menetes TKO-val – de már nem idézte korábbi önmagát a korábbi pehely- és könnyűsúlyú világbajnok.

Az addig is aktívabb Poirier (McGregornak a lába is megsérült az amerikai rúgásaitól, a mérkőzés után mankóval távozott az öltözőből), aki korábban szintén kikapott Nurmagomedovtól, a második menetben az ütéseivel a ketrechez szorította a meccs előtt most is felettébb magabiztos, gyors kiütést ígérő McGregort.

 

Az ír egy jobbegyenestől lement, majd a földön olyan ütészáport kapott, hogy a mérkőzésvezető leállította az egyenlőtlenné váló küzdelmet. Poirier TKO-val győzött, és visszavágott a 2014-es vereségért.

(Nyitókép: Dustin Poirier és Conor McGregor | Fotó: UFC/Twitter)

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?