SuperLiga: utolsó pillanatban szerzett góllal győzte le a CFR az OSK-t

Egy teljes félidőt kettős emberelőnyben játszott a Kolozsvári CFR hazai pályán a sepsiszentgyörgyiek ellen, mégis csak a hosszabbításban nyerte meg 2–1-re a mérkőzést.

Gyorsan megszerezte a vezetést vasárnap este a Kolozsvári CFR a Sepsi OSK ellen a SuperLigában, az erdélyi csapatok rangadóján. Karlo Muhar már a hatodik percben betalált, nem tartott viszont negyed órát sem a hazaiak előnye. Büntetőhöz jutott ugyanis az OSK, amelyet Isnik Alimi értékesített.

Fotó: Sepsi OSK/Facebook

Ezt követően jelentősen megváltozott a felállás a pályán. Előbb Oroian gyűjtötte be második sárgáját a vendégek részéről, majd a félidő végén Ștefan kapott azonnali pirosat. Mindez azt jelentette, hogy Niczuly Rolandéknak a teljes második játékrészt kettős emberhátrányban kellett lejátszaniuk.

Várható volt ezek után a végkimenetel, de sokáig úgy tűnt, a kolozsváriak a létszámkülönbség ellenére sem tudják bevinni a végső ütést. Ez elégedetlenséget is váltott ki a hazai drukkerek egy részéből. Végül utolsó támadásukból született meg a mindent eldöntő gól. Az első találat szerzője, Karlo Muhar juttatta a labdát ismét a kapuba. Ezzel 2–1-re nyert a CFR és megelőzte a második helyen álló Konstancai Farult.

CFR – Sepsi OSK 2–1 (1–1)

Dr. Constantin Rădulescu Stadion, Kolozsvár
Vezette: M. Bîrsan
Sárga lapok: P. Takszidisz (7.), A. Fică (19.), M. Camora (72.), D. Bîrligea (86.), illetve Varga K. (21.), D. Oroian (13., 21.), B. Ninaj (54.), Niczuly R. (82.), A. Aganovics (90+5.)
Piros lap: D. Oroian (21.), F. Ștefan (45+2.)
Gólszerzők: K. Muhar (6., 90+6.), illetve I. Alimi (20.)

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

Kimaradt?