Simona Halep is megkapta a koronavírus elleni vakcinát

A fővárosi Cantacuzino Intézetnél felállított oltóközpontban kapta meg szerda délelőtt a koronavírus elleni vakcinát Simona Halep. A női tenisz világranglista 3. helyén álló teniszező a Pfizer-BioNTech oltás mellett egy nagy csokor virágot is kapott az ott dolgozóktól.

????Simona Halep s-a vaccinat astăzi la Institutul Cantacuzino “Am venit cu sufletul deschis. Consider că este spre binele...

Közzétette: RO Vaccinare – 2021. február 24., szerda

Szerda délelőtt oltották be koronavírus elleni vakcinával Simona Halepet. A WTA-ranglista 3. helyén álló teniszező azt követően kaphatta meg a fővárosi Cantacuzino Intézetben a Pfizer-BioNTech vakcinát, hogy Novák Károly Eduárd ifjúsági- és sportminiszter javaslatára a kormány úgy döntött, hogy oltáskampány második szakaszában megkaphatják a koronavírus elleni vakcinát a nemzeti és olimpiai csapatok sportolói, valamint az egyénileg kvalifikált sportolók és ezek munkatársai is.

„Jól vagyok, egy kicsit izgultam. A Pfizer-oltást kaptam meg, és a továbbiakban is be fogom tartani az elővigyázatossági rendelkezéseket. Úgy gondolom, hogy mindenkinek a javát szolgálja a vakcina, remélem, hogy minél többen élni fognak a lehetőséggel” - mondta a rá váró újságíróknak Halep, aki hozzátette, máris nagyobb biztonságban érzi magát. „Remélem, hogy részt vehetek az olimpiai játékokon, ahonnan éremmel szeretnék hazatérni" – vázolta terveit a konstancai lány.

 

Kapcsolódók

Kimaradt?