Az élsportolók is megkaphatják a vakcinát az oltáskampány második szakaszába

Az oltáskampány második szakaszában megkaphatják a koronavírus elleni vakcinát a nemzeti és olimpiai csapatok sportolói, valamint az egyénileg kvalifikált sportolók és ezek munkatársai is.

Novák Eduárd RMDSZ-es ifjúsági és sportminiszter szerint a szerdai kormányülésen elfogadott intézkedés jó hír a romániai sportélet szereplőinek, és nagy siker az Ifjúsági és Sportminisztériumnak, hiszen lehetővé teszi, hogy a sporteseményeken való részvétel és az ezekre való felkészülés biztonságos legyen, minimális egészségügyi kockázattal járjon. Hozzátette, hogy az oltás után a romániai sportolók biztonságban készülhetnek a tokiói olimpiára, ami az idei év legfontosabb megmérettetése.

Mint korábban beszámoltunk róla, az RMDSZ négy minisztere szerdán oltatta be magát a koronavírus elleni vakcinával.

Az oltás után Novák Károly Eduárd Facebook-oldalán arra biztatott mindenkit, hogy hozzá hasonlóan oltassa be magát saját és a hozzá közel állók biztonsága érdekében. „Változtassuk a 2021-es évet a remény, a normalitáshoz való visszatérés évévé. Ha összefogunk, ha vigyázunk az egészségünkre képesek leszünk legyőzni a világjárványt. Figyeljünk oda az étkezésünkre, mozogjunk többet a fizikai és mentális egészségünk érdekében, mert így minden később egészségügyi gonddal könnyebben felvehetjük a harcot” – írta közösségi oldalára Novák Károly Eduárd. 

????????După cum am anunțat încă de la începutul anului, m-am vaccinat astăzi, imediat ce am avut această posibilitate. Vă...

Közzétette: Eduard Novak – 2021. január 20., szerda

Kapcsolódók

Kimaradt?