Sajtóhír: Szoboszlai Dominik képviselői az FC Liverpoollal tárgyaltak

Az angol Sky Sports beszámolója szerint a magyar válogatott Szoboszlai Dominik képviselői az angol labdarúgó-bajnokságban szereplő FC Liverpool elöljáróival tárgyaltak.

Fotó: RB LeipzigA mértékadó portál kiemelte, az RB Leipzig 22 éves középpályásának 2026-ig érvényes szerződésében 70 millió eurós kivásárlási ár szerepel, ám ez az összeg sajtóértesülések szerint csak péntekig érvényes, utána változik.

A Bajnokok Ligájáról lemaradt Liverpool a mostani átigazolási időszakban már szerződtetett középpályást, az argentinokkal világbajnok Alexis MacAllister a Brightontól érkezett.

Szoboszlaival kapcsolatban az elmúlt hónapokban leginkább a BL-induló Newcastle United érdeklődéséről lehetett olvasni.

A középpályás május közepén az esetleges klubváltásával kapcsolatban újságíróknak úgy fogalmazott, "meglátjuk, hogy mi történik a nyár után". Menedzsere, Esterházy Mátyás az M1 aktuális csatornának azt mondta, "pont ugyanolyan eséllyel elképzelhető ez is, mint az, hogy Lipcsében marad".

A székesfehérvári születésű, 32-szeres válogatott - egyben csapatkapitány - támadó 2017 és 2021 januárja között a Salzburgot erősítette, legutóbbi lipcsei idényében pedig 46 mérkőzésen 10 gólig és 23 gólpasszig jutott, csapatával megnyerte a Német Kupát, a bajnokságban pedig harmadikként zárt.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?