Ronaldónak már 300 millió Instagram-követője van

Messi 82 millióval kevesebb követőt mondhat a magáénak.

Cristiano Ronaldo nem csak a pályán brillírozik, hanem a közösségi médiában is. Az ötszörös aranylabdás labdarúgó Instagram-követőinek a száma elérte a 300 milliót. Ezzel a portugál válogatott sztárja lett a legnépszerűbb Instagram-felhasználó.

Ronaldo olyanokat előz meg a népszerűségi ranglistán, mint A Szikla becenévre hallgató színész, Dwayne Johnson (246 millió követő), Ariana Grande (244 millió), Kim Kardashian (229 millió), Beyonce (186 millió) és Justin Bieber (178 millió).

A sportban az első számú riválisának számító Lionel Messi jócskán le van maradva Ronaldo mögött, a Barcelona és az argentin válogatott zsenije csak 218 millió Instagram-követővel büszkélkedhet.

A Juventus támadója, aki nemzeti válogatottjával az a magyarokat is felvonultató négyesben szerepel, az F csoport keddi meccsén a Puskás Arénában kétszer is eredményes tudott lenni Gulácsiék ellen. Ezzel 11 találatos lett a kontinensviadalok történetében, így egyedüli gólrekorderré lépett elő a labdarúgó Európa-bajnokságokon. A 36 éves játékos az örökrangsorban a francia Michel Platini elé került, aki kilenc gólt szerzett - igaz, egyetlen kontinensviadalon tette ezt, 1984-ben, míg Ronaldónak a mostani már az ötödik Eb-je.

(Nyitókép: Agerpres/EPA)

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?