Nehézsúlyú balhé tette emlékezetessé a Derby della Madonninát

Nem volt eseménytelen a kedd este lejátszott Derby della Madonnina, vagyis milánói város rangadó az Inter és az AC Milan között. Az Inter végül egy, a 97. percben rúgott, gyönyörű góllal ejtette ki az Olasz Kupából városi ellenfelét.

Az Internazionale 2-1-re verte az AC Milant kedd este az Olasz Kupa negyeddöntőjében, a győztes a Juventus–SPAL meccs továbbjutójával játszik majd a döntőbe jutásért. Zlatan Ibrahimovic szerzett vezetést a 31. percben, amit Romelu Lukaku a 71. percben 11-esből egyenlített ki. A csereként beállt Christian Eriksen a 97. percben egy bődületes szabadrúgással döntötte el a meccset.

A meccs egy „nehézsúlyú” balhé miatt is emlékezetes marad. A korábbi két csapattárs, a Manchester Unitedben együtt futballozó Zlatan Ibrahimovic és Romelu Lukaku szólalkozott össze az első félidő vége felé. Egy ideig fejjel tologatták egymást, válogatott trágárságokat vágva egymás fejéhez.

Állítólag Lukaku a svéd játékos feleségét kezdte el emlegetni különböző poziturákban, mire Ibra azzal vágott vissza, hogy „csináld csak a vudu szarságaidat”. Lukakut úgy kellett lefogni, nehogy nekiugorjon Ibrának, végül mindketten megkapták a kakaskodásért járó sárga lapot. Aztán Ibrahimovic az 58. percben a másodikat is, így kiállították.

Olasz Kupa, elődöntő

  • Internationale-AC Milan 2-1

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?