banner_qpmMZsMg_970x250 eurotrans.webp
banner_PT5K3wNG_728x90 eurotrans.webp
banner_kNLLfvE0_300x250 eurotrans.webp

Kézilabda: Első bajnoki győzelmüket aratták a szezonban a székelyudvarhelyiek

A VSK Székelyudvarhely csapata a Temesvári Polit múlta felül hat góllal hazai pályán, így negyedik meccsén már nem maradt pont nélkül a Bölények Ligájában.

Pénteken újabb forduló vette kezdetét a román férfi kézilabda bajnokságban. Eddig egyik meccsén sem jött ki a lépés a VSK Székelyudvarhely, amely az első három fordulóban két élmezőnyben lévő csapattal is találkozott, sima vereségeket szenvedve tőlük. Az élvonalba idén visszajutott klub számára jó lehetőséget jelentett az eddig két győzelemmel álló Temesvári Poli elleni mérkőzés arra, hogy megtörje a jeget.Fotók: VSK Székelyudvarhely Facebook oldalaSokkal jobban kezdték a meccset a hazaiak, gyorsan építettek ki magabiztos előnyt, a szünetben pedig már kilenc góllal vezettek, gyakorlatilag eldöntve ezzel a találkozót. Sokáig esélye sem volt megközelíteni őket a temesváriaknak, a végére ugyan faragtak kicsit a hátrányon, de így is gond nélkül nyertek a székelyudvarhelyiek 28–22-re.

A VSK ezzel a győzelemmel megszerezte első pontjait a bajnokságban, ezzel egyelőre elmozdult a kieső zónából, de még a nyolcadik temesváriak mögött maradt a tabellán.

Férfi kézilabda Bölények Ligája, pénteki eredmények:

VSK Székelyudvarhely – Temesvári Poli 28–22.

Steaua Bukarest – Konstancai CSM 29–34.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

Kimaradt?