Ismét Dan Petrescu a Kolozsvári CFR edzője

Keddtől hivatalosan is Dan Petrescu az első osztályú labdarúgó-bajnokság címvédőjének, a Kolozsvári CFR-nek a vezetőedzője – közölték a klub internetes csatornáin.

Az 53 éves korábbi válogatott jobbhátvéd Marius Șumudică helyét veszi át, akit a nyáron neveztek ki trénernek, de a Bajnokok Ligája, majd az Európa Liga selejtezőjéből való búcsú után a múlt hétvégén menesztettek.

Petrescu a csapat utóbbi négy bajnoki aranyérméből háromnak volt részese – emlékeztetett közleményében az egyesület.

Bine ai revenit, Dan Petrescu! Suntem bucuroși să vă anunțăm că Dan Petrescu este, începând de astăzi, noul...

Közzétette: Fotbal Club CFR 1907 CLUJ-NAPOCA – 2021. augusztus 31., kedd

A régi-új edzőtől az utóbbi években többször is megvált a CFR, majd visszahívta a vezetőség, hogy egyenesbe állítsa a csapat szekerének a rúdját. Ionel Varga klubtulajdonos tavaly novemberben bontotta fel legutóbb a szerződését, miután a kolozsváriakat a Poli Iași búcsúztatta a Román Kupából, és a bajnokságban is kisebb hullámvölgybe került a gárda. A finanszírozó akkor megmásíthatatlannak nevezte a döntését, többek között azt mondta, hogy „Románia elnöke sem hozza vissza” (mármint Petrescut – szerk. megj.). Erre most...

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Azt nem közölték, hogy mennyi időre nevezték ki az edzőt, csupán annyit írtak, hogy segítőit a következő napokban nevezik meg. A CFR hét forduló után hét győzelemmel, maximális pontszámmal vezeti a Liga 1 mezőnyét, ráadásul vasárnap este 4–1-es győzelmet aratott hazai pályán a nagy rivális bukaresti FCSB ellen.

(Nyitókép forrása: cfr1907.ro)

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?