Európa-liga: újabb mérkőzést rendeznek a Puskás Arénában

A norvég Molde FK és a spanyol Granada CF március 18-án, 19.55-kor Budapesten mérkőzik meg az UEFA Európa-liga nyolcaddöntőjének visszavágóján – jelentette be szerda délelőtt Twitter-üzenetben a Magyar Labdarúgó-szövetség.

Mint ismert, februárban már három európai kupamérkőzést megrendeztek a Puskás Arénában: a Bajnokok Ligájában a RB Leipzig–Liverpool és a Borussia Mönchengladbach–Manchester City, míg az Európa-ligában a Wolfsberger AC–Tottenham Hotspur csata helyszíne volt Budapest.

A Molde–Granada mérkőzés Magyarországra „költöztetése” már szerepel az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) honlapján folyamatosan frissített, a koronavírus-járvány miatti helyszínváltozásokat követő cikkben is.

Keddi angol sajtóhírek szerint a koronavírus-járvánnyal összefüggésben meghozott utazási korlátozások miatt ugyancsak Budapesten rendezhetik a Leipzig és a Liverpool párharcának jövő szerdai visszavágóját is. A közeljövőben női BL-meccset is rendeznek Magyarországon: jövő szerdán a Gyirmót stadionjában a Jakabfi Zsanettet foglalkoztató német VfL Wolfsburg fogadja a norvég LSK Kvinnert a nyolcaddöntő visszavágóján.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?