Budapesten rendezik a Lipcse–Liverpool BL-meccs visszavágóját is

Hivatalossá vált, hogy az angol Liverpool és a német RB Leipzig Bajnokok Ligája-nyolcaddöntőjének második mérkőzését is Budapesten rendezik meg – írta a Nemzeti Sport.

A Puskás Aréna | Fotó: mlsz.huAz európai szövetség (UEFA) hivatalos honlapja és a Puskás Aréna Facebook-oldala is beszámolt arról, hogy az első meccs után a visszavágóra is Budapesten kerül sor. Mint ismert, a lipcseiek pályaválasztásával megrendezett első meccset a Puskás Arénában játszották le a felek az Angliából Németországba utazókat érintő korlátozások miatt.

A Liverpool 2–0-s győzelme utáni sajtótájékoztatón az angol klub sajtófőnöke meg is jegyezte, három hét múlva minden bizonnyal visszatérnek. Ugyanis a lipcseiek hiába utazhatnának Angliába, visszatérve Németországba, karantén várna rájuk.

A visszavágóra március 10-én, 21 órakor kerül sor. Ez lesz rövid időn belül az ötödik európai kupameccs a Puskás Arénában: a Leipzig–Liverpool találkozót követően itt rendezték a Borussia Mönchengladbach–Manchester City BL-nyolcaddöntőt (0–2), valamint az Wolfsberg–Tottenham Hotspur Európa-liga találkozót (0–4), továbbá március 18-án itt kerül sor a Molde–Granada El-nyolcaddöntőre is. Nyáron az európai Szuperkupának adott otthont a stadion (a Bayern Münchez 2–1-re nyert hosszabbítás után az FC Sevilla ellen).

Kapcsolódók

Kimaradt?