Antonio Conte távozik a Tottenham Hotspurtől

A hivatalos honlapján jelentette be az angol első osztályú labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Tottenham Hotspur, hogy közös megegyezéssel távozott a klub vezetőedzője, Antonio Conte – írta a Nemzeti Sport.

Alig másfél évig volt a londoniak edzője | Fotó: Agerpres/EPA„Antonio a klubnál töltött első idényében kvalifikáltuk magunkat a Bajnokok Ligájába. Ezúton is köszönjük a munkáját, és sok sikert kívánunk neki a jövőre nézve” – áll a Tottenham közleményében. A londoni klub szerint a 2022–2023-as évad hátralévő részében Cristian Stellini lesz a megbízott vezetőedző, az ő munkáját Ryan Mason segíti. Az olasz edző viszonya a Southampton elleni bajnoki döntetlent követően végérvényesen is megromlott a Spursszel, és a sajtótájékoztatón kifakadt a játékosaira.

A londoni klub valószínűleg a Bayern Münchentől frissen menesztett Julian Nagelsmannt szerződteti, de szóba jöhet még a Tottenhammel korábban BL-döntőig jutó Mauricio Pochettino és akár Luis Enrique volt spanyol szövetségi kapitány is.

Kapcsolódók

Kimaradt?