A Fenerbahce négy és fél éves szerződést írt alá Szalai Attilával

A Fenerbahce labdarúgócsapata a hivatalos honlapján közölte, hogy szerződtette Szalai Attilát a ciprusi Apollon Limassoltól. A 22 éves, nyolcszoros magyar válogatott védő négy és fél évre szóló szerződést kötött a török klubbal.

A ciprusi Apollontól másfél év után távozó magyar válogatott védő szombat este érkezett meg Isztambulba, s vasárnap délelőtt részt vett és meg is felelt az orvosi vizsgálatokon az Acibadem Altunizade Kórházban.

A ciprusi klubnál Szalai Attila 2019 júliusi érkezése óta 40 tétmeccsen lépett pályára, öt gólt szerzett és három gólpasszt adott a transfermarkt.com statisztikái szerint. Török sajtóhírek szerint az isztambuli klub 2.3 millió eurót fizetett Szalai játékjogáért, s ennek az összegnek a húsz százaléka, azaz több mint 400 ezer euró előző klubjához, a Mezőkövesdhez kerülhet. Ezzel egyébként Szalai lett az Apollon Limassoltól eligazoló legdrágább játékos. 

Szalai a hírek szerint évi 350 ezer eurós fizetésért írt alá a Fenerhez, amely hétfőn az Ankaragücüt fogadja a bajnokságban, amelyben jelenleg a második helyen áll három ponttal lemaradva az éllovas Besiktastól.

(Címlapfotó forrása: fenerbahce.org)

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?