„Hagyjanak kettesben 5 percre ezzel az ördöggel”

„Kérem, adjon 5 percet nekem egy zárt szobában ezzel a sátánnal” kérte az Eaton megyei törvényszék bíróját Randall Margraves, a szexuális zaklatás miatt 175 év börtönbüntetésre ítélt Larry Nassar két áldozatának édesapja. A bírónő megtagadta kérését, ezért arra kérte, hogy bár egy percet kaphasson lányai zaklatójával. 

Miután ez a kérése is nemleges választ kapott, a férfi fenyegetően megindult Nassar felé, a bíróságon szolgálatot teljesítő biztonságiaknak kellett ártalmatlanná tenniük. 

Mint korábban írtuk, a michigani bíróság 175 év börtönbüntetésre ítélte az Amerikai Torna Szövetség és tornászválogatott egykori főorvosát, dr. Lawrence G. Nassart, miután több mint 150 nő és tinédzser állította, Nassar korábban szexuális zaklatta.

Amikor Cunningham bírónő arra figyelmeztette Margravest, hogy viselkedése elfogadhatatlan a tárgyalóteremben, a feldúlt édesapa azt kiáltotta vissza, hogy „Hölgyem, ön nem élte át azt, amit mi!”

Randall Margraves két lányát kísérte el a tárgyalóterembe, akik vallomást tettek Nassar ellen. A lányok elmondták, hogy harmadik, a tárgyalásról hiányzó testvérüket is molesztálta a főorvos. 

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?