Mestermérleg: így látták az edzők az FC Botoșani–Sepsi OSK bajnokit

A Sepsi OSK labdarúgócsapata pénteken nagy különbségű, négygólos vereséget könyvelt el idegenben, az FC Botoșani pályáján. Valentin Suciu, a háromszékiek edzője szerint csapata az egyéni hibákra fizetett rá, míg a győztes félt irányító Costel Enache úgy véli, a Sepsi OSK ennél azért többet tud.

„Ez egy csúfos vereség, nem számítottunk rá. Az egyéni hibákra ráfizettünk. Ezen a szinten nem lehet ilyen gyermeteg hibákat elkövetni. Számunkra ez nagyon hideg zuhany. Kielemezzük a mérkőzést, majd meglátjuk, mi a teendő. Nem láttuk valósan a helyzetet. Mindenki meccs nagyon nehéz, a Botoșani ráadásul nagyon kemény csapatnak számít hazai pályán. Ezt tudtuk, de úgy látszik, a játékosok nem fogták fel igazán” – mondta Valentin Suciu.

Costel Enache – aki június elején vette át Leontin Grozavutól a moldvai együttest – elégedett a három forduló alatt begyűjtött hét ponttal, de amondó, jobb ha két lábbal a földön maradnak:

„A meccset magunknak tettük könnyűvé, mivel gyorsan gólt szereztünk. A Sepsi nem ennyire gyenge csapat, elismerem, számunkra előnyt jelentett a keretünk összeszokottsága. Az ellenfelünk sok új játékost igazolt, biztosak voltunk benne, hogy lesznek gondjaik. Azt mondom, nem kell elszállnunk. Hét pontunk van, de továbbra is összpontosítani kell” – tanácsolta játékosainak a román U19-es válogatottnál is megfordult szakember.

A Liga 1 harmadik fordulójának másik pénteki mérkőzésén a Concordia Chiajna kikapott hazai pályán a CSM Poli Iași alakulatától. A találkozót egy öngól döntötte el, a 26. percben a kameruni Patrice Feussi találta el szerencsétlenül a labdát.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?