Kézilabda: visszavágott a CSM București Szűcs Gabriella csapatának

Szűcs Gabriella csapata, a HC Dunărea Brăila nem tudta megismételni az őszi szenzációt, a címvédő CSM București nagy különbséggel húzta be szerdán a női kézilabda Nemzeti Liga 17. fordulójának rangadóját.

A BL-címvédő bukaresti együttes gond nélkül győzött a Rapid-csarnokban. A mérkőzés csak az első tíz percben volt kiegyenlített, a CSM elhúzott 7–4-re, majd a félidőben már hat góllal vezettek a hazaiak. A második félórában tovább nőtt a különbség, a vége 33:21 lett.

​A CSM gólszerzői: Isabelle Gullden 7, Carmen Martin 5, Oana Manea 5, Anastasia Lobaci 3, Gnosiane Niombla 3, Aurelia Brădeanu 3, Maja Mehmedovics 2, Simone Boehme 2, Linea Torstensson 2, Bianca Bazaliu 1.

Costică Buseschi csapatából Bianca Tiron (5), Aneta Udriștioiu (5), Natalia Antikj (3), Gabriela Perianu (3), Eliza Buceschi (2), Szűcs Gabriella (1) és Mădălina Zamfriescu (1) talált be.

A listavezető CSM București előnye 11 pontra nőtt a második helyezett HC Dunărea Brăilával szemben, de utóbbiak egy meccsel kevesebbet játszottak. A bajnokság állása itt érhető el

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?