Liga 1: egymás csapatát dicsérte Andone és Reghecampf

Mindkét edző elismerően beszélt a riválisról a szerda esti bukaresti derbit felvezető sajtóértekezleten, a Dinamo és a Steaua labdarúgói 20 óra 30 perctől csapnak össze a Nemzeti Arénában.

A tabella első helyén álló Steauát irányító Laurențiu Reghecampf szerint a Dinamo sokat fejlődött az elmúlt időszakban. A tréner természetesen győzelemet vár csapatától, de azt mondta, nem lenne tragédia, ha döntetlennel zárulna a rangadó.
„A Dinamo jól össze van rakva, értékes labdarúgók alkotják a csapatot. Összeszokott a társaság, jól védekeznek és veszélyes ellentámadásokat vezetnek, nagyon agresszívek. Az elmúlt időben sokat fejlődtek, figyelemesen kell játszanunk. Nem tragédia, ha döntetlennel végződik a mérkőzés, a rájátszásban még soki minden történhet” – nyilatkozta a Steaua edzője.

Ioan Andone úgy véli, a Dinamo felveheti a versenyt a riválissal, amely megérdemelten vezeti a bajnokságot: „Meggyőződésem, hogy meg tudjuk nyerni a mérkőzést. Nekünk van a legtöbb gólunk a bajnokságban, biztos vagyok benne, hogy most is betalálunk, fontos azonban a védekezésre is figyelni. A Steaua jó csapat, nem véletlenül áll az első helyen, de vannak olyan játékosaink, akik eldönthetik a mérkőzést.”

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?