„Olvasom, hogy megölt valaki” – Wesley Lopes a halálhíréről

Több szaúd-arábiai és román portál „eltemette”, az FC Vaslui korábbi gólgyárosa azonban makkegészséges. Wesley Lopes da Silva megszólalt, miután a sajtóban tényként közölték, hogy szívinfarktus következtében elhunyt.

A halálhírt az alasemanews.com-ra hivatkozva a Mediafax is megírta – ez szerint a 35 éves csatár hétfőn edzés közben rosszul lett. Az említett forrás alapján az Uniao Agricola Barbarense labdarúgóját hiába próbálták újraéleszteni az orvosok, Wesley elhunyt. Az információ kacsa volt, a játékos a fanatik.ro érdeklődésére megerősítette, minden a legnagyobb rendben van:

„Olvastam, hogy megölt valaki. Micsoda vicc... Egészségesebb vagyok, mint valaha. Épp a feleségem és a kisfiam társaságában vagyok, jól érezzük magunkat. Nem tudom, honnan pattant ki ez az ostoba hír. Nyugodjanak le, Wesleynek még sok van hátra az életéből” – nyilatkozta a CSMS Iași együttesénél is megfordult dél-amerikai futballista, aki elmondta, a minap nagyon sok hívást kapott Romániából.

Wesley Lopes da Silva jelenleg szabadúszó, pályafutása során tucatnyi klubnál megfordult: játszott a portugál bajnokságban, az al-Hilal FC-nél, ugyanakkor rövid ideig a kolumbiai Millonarios FC-t is erősítette. Hatvanöt góljával Wesley a román labdarúgó Liga 1  legeredményesebb külföldi támadója az örökranglistán.

Kapcsolódók

Kimaradt?