Jégkorong: ütős csapat épül Brassóban

A Brassói Corona Wolves leigazolta a legutóbbi MOL Liga-szezon kanadai táblázatának második helyezettjét, Tomás Klempát. A rutinos szlovák csatár az ezüstérmes MAC Budapesttől érkezik, ugyanakkor a brassóiaknál fog játszani Klempa korábbi csapattársa, a kanadai pontkirály Ian McDonald is.

A klub még június elején közölte, hogy Csíki Zoltán, Bors Huba, illetve a szlovák extraligából visszatérő Richard Filip is együtt készül a játékoskeret többi tagjával.

Jó hír továbbá a brassói jégkorongszurkolók számára Patrik Polc újbóli megszerzése. A népszerű hálóőr a 2015/16-os idényben a szlovák másodosztályban érdekelt HC Detva együttesében játszott. Egy másik régi-új szerzemény a szintén közönségkedvenc Rory Rawlyk, a kanadai hátvéd az emúlt szezon során az ECHL-ben kergette a korongot.

A jegkorongblog.hu szakoldal összesítése alapján a brassóiaktól mindeddig csak János Imre távozott a nyári átigazolási időszakban.

A brassói hokicsapat tavaly utolsó helyezettként nem tudott bejutni a MOL Liga rájátszásába, míg a hatcsapatos román bajnokságban mindössze harmadik lett a Corona.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?