EURO-2016: Lyonban is megmutatja erejét a magyar tábor

Megváltoztatták a magyar szurkolók szerdai gyülekezési pontját a franciaországi Lyonban, ahol a magyar válogatott a portugál csapattal mérkőzik meg a labdarúgó Európa-bajnokságon. A Maszol kiküldött tudóítója ott lesz a menetben, ahonnan élőben is bejelentkezik. 

A szervezők a magyar és a francia rendőrök kérésére a nagy érdeklődésre való tekintettel módosították a kiindulási állomás.

Az új gyülekezési pont a L'hippodrome de Lyon – Carré de Soie, amely a Metro „A” vonalának végállomásán található Vaulx-en-Velin – La Soie megállótól gyalog a Rue de la Poudrette-Avenue de Bohlen útvonalon keresztül közelíthető meg. Hangsúlyozták, hogy a gyülekezés változatlanul szerda déltől (romániai idő szerint 13 óra) kezdődik. A vonulás a korábbiaknak megfelelően délután kettőkor (romániai 15 óra) indul a találkozási pontról, ahonnan 5.5 kilométer a stadion.

Az ORFK kéri azokat a szurkolókat, akik nem vesznek részt a vonuláson, hogy a biztonsági átvizsgálás miatt, a torlódás elkerülése érdekében időben érkezzenek meg a mérkőzés helyszínére.

Mint korábban írtuk, a magyar szurkolók Bordeaux-ban és Marseille-ben is nagyszabású vonulással mutatták meg magukat.

A Magyarország-Portugália mérkőzést romániai idő szerint 19 órakor rendezik.

Munkatársunk részvételét a franciaországi labdarúgó-Európa-bajnokságon a Communitas Alapítvány és a Szerencsejáték Zrt. támogatta.

Kapcsolódók

Kimaradt?