Viszik, mint a cukrot a román-spanyol mérkőzés jegyeit

Ötven lejbe kerül a legolcsóbb jegy a március 27-én Kolozsváron megrendezésre kerülő Románia-Spanyolország felkészülési labdarúgó mérkőzésre.  A Román Labdarúgó-szövetség (FRF) hétfőn koradélután kezdte el árusítani a 30 ezer férőhelyes Kolozsvár Arénában bejutást biztosító belépőket.

A szövetség online jegyárusító platformját böngészve azt tapasztaltuk, hogy nagyon sok szektorban – elsősorban a legolcsóbbnak számító kapuk mögötti részen - már elkeltek a jegyek.

Egyszerre maximum 4 jegyet lehet vásárolni, kivételt a családosoknak fenntartott szektor képez.

Az címvédő Európa-bajnok Spanyolország elleni összecsapást eredetileg a fővárosi Nemzeti Arénában tervezték megrendezni, viszont az 55 ezer férőhelyes létesítmény tetőszerkezetének meghibásodása miatt a katasztrófavédelmi hatóság nem bocsátotta ki a meccsrendezéshez szükséges engedélyt. Így esett a választás az ország második legnagyobb stadionjának számító Kolozsvár Arénára, amellyel kapcsolatban is voltak/vannak fenntartások, ugyanis jelenleg a küzdőtér gyepe kritikán aluli állapotban van.

Annak megóvása érdekében a FRF arra kérte a hazai mérkőzéseit itt játszó másodosztályú Kolozsvári U-t, hogy a román-spanyol mérkőzésig ne használja a stadiont. Az egyetemista alakulat eleget tett a kérésének és a hónap végéig Nemeszsukra költözött.

Kapcsolódók

Kimaradt?