Louis van Gaal úgy vágta földhöz magát, mint egy hisztis kisgyerek

Játékosoktól sajnos már láttunk ilyent, de most azt is megértük, hogy egy edző mutasson be egy műesést. Csak hab a tortán, hogy az alkalmi „színész” sem volt épp akárki.

Érzelmileg túlfűtött meccsen nyert a Manchester United az Arsenal ellen 3–2-re, Alexis Sánchez színészkedését pedig nem tudta szó nélkül hagyni a Manchester United holland mestere. Loius van Gaal a negyedik játékvezetőnél reklamált és egyszer csak földhöz csapta magát, bemutatva a chilei színészkedését.

„Túlcsordultak az érzelmeim. Ilyesmi nem gyakran fordul elő. Mindig megkapom, hogy csak ülök a kispadon, most az ellenkezője történt és ezért is sokan bírálnak. Elnézést kértem a játékvezetőtől és az asszisztensektől is, szerintem lezártnak tekinthetjük az esetet. Kontrollálnom kell az érzelmeimet, ezt elmondtam a játékosoknak is” – mondta Van Gaal.

„Nem szeretném kommentálni, ne tőlem kérdezzenek erről. Nem is mondok semmit, mert azt fogják mondani, hogy nem tudok veszíteni, ami amúgy így is van” – tette hozzá Arsene Wenger.

Kimaradt?