Hétfő délelőtt kezdik árulni a jegyeket a szeptember 4-i magyar-románra

Romániai idő szerint hétfőn 11 órakor kezdődik meg a jegyárusítás a magyar szurkolók számára a szeptember 4-i (21.45, Üllői út) Magyarország–Románia labdarúgó Európa-bajnoki selejtezőre.

A mérkőzésre négy árkategóriában lehet nézőtéri jegyeket venni. A kapuk mögötti szektorokba 3500 forintba kerülnek a belépők, a további három árkategóriába sorolt jegyeket 4500, 8000, illetve 11000 forintért lehet megvásárolni. A VIP Bronz jegyek 15 ezer forintba, a VIP Gold jegyek 25 ezer forintba kerülnek.

Szurkolói kártyával elérhető az internetes jegyárusítás (meccsjegy.mlsz.hu), ezen kívül a TEX és a Jegymester viszonteladó hálózatában, a Bálna Budapest (1093 Budapest, Fővám tér 11–12.) kereskedelmi és kulturális centrumban, valamint a Syma-csarnokban (Budapest, 1146, Dózsa György út 1.) működő Ticket Express jegyirodában lehet jegyet venni. Egy tranzakcióval hat darab jegyet lehet vásárolni.

A szurkolói kártyával nem rendelkezők – személyi azonosításra alkalmas igazolvány bemutatásával – a Bálnában és a Syma-csarnokban vásárolhatnak belépőt (ekkor kizárólag saját névre szóló jegy megvásárlására van lehetőség). A szurkolói kártyával nem rendelkezők számára a szervezők minimum 500 jegyet különítenek el.

Szintén a Bálnában és a Syma-csarnokban juthatnak jegyhez külföldi állampolgárok, akik a meccsjegy.mlsz.hu oldalon utalványt is vásárolhatnak a találkozóra, melyet a meccs napján válthatnak be. Személyi azonosító (útlevél) szükséges ehhez.

Román drukkerek kizárólag a Román Labdarúgó-szövetségen keresztül igényelhetnek jegyet, és csak a vendégszektorba mehetnek be.

Mint ismeretes, a két csapat tavalyi, Bukarestben lejátszott mérkőzése 1-1-es döntetlennel ért véget.

Kapcsolódók

Kimaradt?