Eb-selejtező: péntektől árulják a román szurkolóknak fenntartott jegyeket

Péntektől augusztus 17-ig rendelhetik meg a Román Labdarúgó-szövetség honlapján a jegyeket azok a román szurkolók, akik el akarnak utazni Budapestre a két válogatott szeptember 4-i Európa-bajnoki selejtezőjére.

A román szövetség 1100 darab, az Üllői úti stadion E-szektorába szóló jegy értékesítésére kapott jogot, a belépők egységesen 55 lejbe kerülnek. 

A jegyet igénylőknek meg kell adniuk személyes adataikat, amelyeket a román szövetség augusztus 20-ig eljuttat az MLSZ-hez, és a meccs előtti beléptetéskor a biztonsági személyzet az igazolványokat kérve ellenőrzi, hogy azok lépjenek be a stadionba, akik az interneten keresztül jegyet vásároltak.

Egy vásárló egyszerre csak négy jegyet igényelhet és meg kell adnia minden egyes szurkoló személyes adatait. A jegyeket augusztus 25-től kezdődően kaphatják kézhez a trikolórokat elkísérni óhajtók. 

A mérkőzést szeptember 4-én 21.45-től játsszák az FTC stadionjában. A román szurkolók 17.45-től léphetnek be a stadionba, és kizárólag csak román zászlót vihetnek magukkal. 

Kimaradt?