Barcelona: a héten kezdődik a 80-90 milliós Pogba-tárgyalás

Sajtóhírek szerint a spanyol élvonalbeli FC Barcelona ezen a héten megkezdi a tárgyalásokat az olasz első osztályú Juventusszal Paul Pogba átigazolási ügyében.

A katalán Sport azt írja, a Barca elöljárói elérkezettnek látják az időt, hogy felvegyék a kapcsolatot a Juvéval Paul Pogba miatt. A lap úgy tudja, a katalán együttes hónapok óta készíti elő az üzletet, s szerdán megteszi első hivatalos ajánlatát a francia középpályásért. A Sport szerint a Barca 80 millió eurót kínál a Juvénak Pogbáért, illetve plusz tízmillió eurót adna különböző feltételek teljesülése esetén.

Amennyiben a Juve és a Barca megállapodik egymással, Pogba a következő szezont a torinóiaknál tölti, s csak 2016 nyarán költözik Spanyolországba – annak ellenére, hogy a FIFA átigazolási eltiltásának lejártával a Barcában már januártól pályára léphetne.

A cikkben az áll, Mino Raiola (Pogba ügynöke) egyeztetett a Barcelonával, s a 22 éves francia válogatott játékos 12 millió eurós fizetést szeretne. A 2015-ös Bajnokok Ligája-győztesnél azonban sokallják ezt az összeget.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?