Hazai pályán nyerhet Román-kupát valamelyik kolozsvári csapat

Lényegesen megnőtt a szerda esti Kolozsvári U-Kolozsvári CFR Román-kupa- elődöntő jelentősége azt követően, hogy a Román Labdarúgó-szövetség (FRF) végrehajtó bizottsága úgy döntött, hogy a kupadöntőt a Kolozsvár Arénában rendezik meg - tudta meg a stiridesport.ro. 

Mint korábban írtuk, a kolozsvári derbit szerda este 21.30-tól rendezik meg a sétatéri stadionban. Az első mérkőzés gólnélküli döntetlennel ért véget.

Amúgy a városban pattanásig feszült a hangulat kedden, amikor az U-s galeri kemény magja megakadályozta a vasutas szurkolókat abban, hogy a nekik fenntartott – 200 lejes árú jegyek – szektor mellett 30 lejes belépőt vásároljanak. A közösségi oldalakon megtalálható beszámolók szerint a hazai csapat tucatnyi nehézfiúja egész nap a jegypénztár mellett állt és – az U alkalmazottainak cinkosságával - elzavarta a „potyázni” óhajtókat. Ezek után a CFR szurkolói csoportjai úgy döntöttek, hogy száz darab, egyenként 200 lejes jegyet vásárolnak és arra szólították fel a vasutas alakulattal szimpatizálókat, hogy a stadionba való belépés után próbáljanak a vendégszektor közelében helyet foglalni.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?