A Beitar havi 20 ezer eurós ajánlattal térítette el Győrből Deacot?

Mint arról korábban beszámoltunk, Ciprian Deac, a Kolozsvári CFR középpályása nem lesz a labdarúgó NB I-ben szereplő Győri ETO játékosa, mert az izraeli Beitar Jeruzsálem által kínált szerződéstervezet jobban elnyerte a tetszését.

Az actualdecluj.ro kolozsvári internetes portál beszámolója szerint Vasile Miriuța, a Győr vezetőedzője órákon át győzködte Tarsoly Csaba tulajdonost, hogy Deacra szüksége van az ETO-nak. Az elöljáró végül beadta a derekát, rábólintott a transzferre, amely után Miriuța értesítette a futballistát a fejleményekről.

A 28 esztendős középpályás a szerződéstervezet értelmében havi tízezer eurót, plusz minden győzelem után kétezer eurót keresett volna. Továbbá a klub lakást és „céges” autót biztosított volna a számára, és akkor a bizonyos feltételek teljesülése esetén járó prémiumokról még nem is beszéltünk.

Nem sokkal később azonban Deac értesítette a győri vezetőket, hogy mégsem óhajt az ETO-ba szerződni, mert az izraeli Beitartól kedvezőbb ajánlatot kapott – a jeruzsálemi együttesnél havi 20 ezer eurót tehet majd zsebre.

A 11-szeres román válogatott futballista átigazolási ügyének végére egyébként még mindig nem került pont, a jelenleg is a Kolozsvári CFR alkalmazásában álló Deac egyelőre nem írt alá a hatszoros izraeli bajnokhoz – írja az actualdecluj.ro.

Kapcsolódók

Kimaradt?