Messi szerint hazugságokat ír róla a sajtó

Lionel Messi az Atlético Madrid ellen aratott 3-1-es győzelem után kiállt, és elmondta, hogy minden hazugság, ami az utóbbi időben megjelent róla a sajtóban.

A Barcelona argentin sztárjáról és edzőjéről, Luis Enriquéről cikkeztek a lapok az elmúlt hetekben, azt állították, hogykonfliktus van közöttük, és Messi arra kérte Josep Maria Bartomeu elnököt, hogy rúgja ki az edzőt.

„Azért jöttem ide, hogy elmondjam az igazságot” - kezdte tévéinterjújában Messi. „Annyi mindent hallottam és olvastam az elmúlt hetekben, ezeket szeretném most megcáfolni. Soha nem kértem senkit, hogy rúgja ki az edzőt, Juanjót, a média hazudik. Korábban azt is írták rólam, hogy Guardiolát, Eto'ót, Ibrát és Krkicet is el akartam üldözni, egyik sem volt igaz.”

Azzal is vádolták, hogy gyakorlatilag ő irányítja a klubot, és az elnök azt teszi, amit Messi mond. „Én csak egy játékos vagyok a keretből, nem én hozom a döntéseket.”

Messit össszeboronálták a Chelsea-vel és a Manchester Cityvel is, de tagadta, hogy bárhova menne. „Nincs szándékomban elhagyni a csapatot. Olvastam, hogy az apám állítólag tárgyalt a Chelsea-vel és a Manchester Cityvel, de ez mind hazugság.”

Kapcsolódók

Kimaradt?