Nem erősítette meg Schumacher menedzsere a jobbulás hírét

Sabine Kehm, Michael Schumacher menedzsere cáfolta vasárnap este azokat a korábbi értesüléseket, miszerint a korábbi hétszeres világbajnoknál komoly javulást tapasztaltak volna. A sportoló kereken egy éve szenvedett balesetet.

„Sok időre van szükség. Rengeteg időbe és nagyon kemény harcba fog kerülni a felépülés. A helyzet súlyosságához mérten megfelelő tempójú a rehabilitáció” – erősítette meg Kehm a Reuters hírügynökségnek novemberi közleményét, egyben tagadta Philippe Streiff korábbi F1-pilóta szavait, melyek a Le Parisienben jelentek meg.

Steiff a vasárnapi számban megjelent interjúban azt mondta, hogy bár Schumacher még nem tud beszélni, de már felismeri a környezetét és reagál is rá. A francia autóversenyző, akit az újság a család régi barátjaként mutatott be, állítólag Schumacher feleségétől, Corrinától, valamint az 1989-ben őt is műtő, most pedig a németet kezelő sebésztől, Gerard Saillant-tól értesült.

Ezzel szemben Kehm szerint Streiff és Schumacher sosem voltak közeli barátok, a két említett személlyel pedig sosem beszélt. „Nem erősíthetem meg ezt az értesülést. Csak annyit mondhatok, hogy fogalmam sincs, honnan szerezte Streiff az információt, mert tőlünk biztosan nem.” Michael Schumachert tavaly december 29-i, kis híján tragikus síbalesete után jelenleg svájci otthonában ápolják.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?