Román sajtó: Miriuță otthagyja a CFR-t a Győr kedvéért

A román sajtó egybehangzóan állítja: a kolozsvári CFR edzője, Vasile Miriuță a hétvégi, Iași elleni bajnokin irányítja a csapatot utoljára. A szakember egyelőre csak annyit ismert el ebből, hogy a klub nehéz anyagi helyzete miatt nincs messze attól, hogy felálljon.

A Rangadó.hu értesülései szerint eldőlt, hogy a korábbi magyar válogatott a Győri ETO irányítását veszi át. Az még kérdéses, hogy Miriuță megkezdi-e a munkát a téli szünet előtt, vagy megvárja a vezetőség az őszi fordulók végét, és csak azután jelentik be az új trénert.

A Nemzeti Sport információi szerint Miriuta akár már vasárnap előtt is aláírhat a Győrhöz, ha addig sikerül megállapodnia a CFR-rel a szerződésbontásról.  A Győri ETO-ban játékosként többször is megfordult, Magyarországon csak Laciként edző korábban már elmondta, hogy szívesen edzősködne a nyugat-magyarországi csapatnál.

A stiridesport.ro már azt is tudni véli, hogy a CFR két korábbi játékosának valamelyike, a 38 éves Eugen Trică, vagy a 41 éves Sorin Oncică veszi át a csapat irányítását. Az már biztos, hogy a nehéz anyagi helyzet ellenére sikerült előteremteni a téli edzőtáborozáshoz szükséges pénzt. A vasutasok a spanyolországi Mallorcába készülnek .

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?