„Dárdai Pál maradjon a magyar válogatott kispadján”

Hétfőn délután háromnegyed négykor 5384.-ként lájkolta a maszol.ro sportszerkesztője azt a Facebook-oldalt, amelyet a magyar labdarúgóválogatott szurkolói azzal az egyetlen céllal hoztak létre, hogy meggyőzzék az érintetteket, Dárdai Pálnak a nemzeti tizenegy kispadján a helye.

Dárdai Pál maradjon a magyar válogatott kispadján” – címmel Facebook-profilt hoztak létre a magyar szurkolók a bukaresti 1–1-es döntetlen után, az oldal kedvelőinek száma óráról órára rohamosan növekszik.

„Adjuk meg az esélyt Palinak a további bizonyításhoz” – írja névjegyében az a Facebook-profil, amit azért hoztak létre a szurkolók, hogy maradásra bírják a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányát, Dárdai Pált.

Mint ismeretes, Dárdai csak az őszi meccsekre vállalta el a feladatot, és Csányi Sándor a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) elnöke egy hete is elmondta, Dárdai berlini munkája és elsősorban a családja miatt nem sok esélyt lát arra, hogy ennél hosszabb távon is elvállalná a feladatot. Éppen ezért már folyik az MLSZ már javában keresi az utódját. Ezt az említett Facebook-oldalon szóvá is tették a drukkerek.

Az oldalt a bukaresti 1–1-es döntetlen másnapján hozták létre szurkolók, és a cikk elkészültekor már kétszázzal többen, 5538-an kedvelték az oldalt.

https://www.youtube.com/watch?v=sGICGq0gFbI

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?