Régóta várt hírekkel állt elő Sabine Kehm

A rendkívül óvatos megnyilatkozásairól elhíresült Sabine Kehm, a 95 napja kómában fekvő Michael Schumacher menedzsere a Bild német lap csütörtöki számában azt mondta, hogy a hétszeres Forma-1-es bajnok állapotában változás állt be, „először látunk reményre okot adó jeleket”. Hozzátette: nem igazak azok a híresztelések, miszerint Michael Schumacher semmilyen életjelet nem ad.

Kehm cáfolta, hogy amennyiben a volt versenyző felébred a mesterséges kómából, akkor a család hazaszállítja svájci otthonába a grenoblei kórházból. Egy angol lap szerint felesége, Corinna 10 millió eurót költ egy, legutolsó generációs kórházi műszerekkel felszerelt szoba berendezésére. Kehm szerint valóban munkálatok folynak a Schumacher-villában, de ennek az a magyarázata, hogy a volt Forma-1-es pilóta édesapja, Rolf odaköltözik.

A Forma-1-es versenyző tavaly decemberi síbalesete óta mesterséges kómában fekszik, a hírek szerint fokozatosan ébresztik fel, de a hetek óta tartó folyamatról mostanáig nem érkeztek friss hírek.

Kapcsolódók

Kimaradt?