Gúnyt űzött Schumacherből egy német lap

Egy német vicclap címlapja az autóbalesetben összeégett Niki Laudához hasonlította a december óta kómában fekvő Michael Schumachert. Kevesen nevettek.

Nagy felháborodást a Titanic című német szatirikus lap legutolsó számának címlapja, amelyen az összeégett arcú Niki Lauda fotója mellett "Exkluzív: Az első fotó Michael Schumacherről a baleset után " - szalagcímmel viccelődtek - idézte a Daily Mailt a borsonline.hu.

Az 1976-os, kis híján halálos kimenetelű autóbalesetének égési nyomait arcán viselő volt sportoló kegyeletsértő ízetlen poénkodásnak tartja az újság morbid címlapját, de egyelőre nem tervez jogi lépéseket tenni az ügyben.

Egyébként nem ez volt az első eset, hogy az 1979-ben alapított Titanic ennyire mélyre süllyedt, Legutoljára a gyanús körülmények között eltűnt Madeleine McCann szülei lelki nyomorán való poénkodással húzták ki a gyufát.

Michael Schumacher az óév utolsó napjaimban szenvedett súlyos síbalesetet a francia Alpokban. Súlyos fejsérülése miatt kétszer műtötték, majd mesterséges kómában tartották orvosai. Most azon igyekeznek, hogy minél előbb magához térjen.

Kapcsolódók

Kimaradt?