„Schumacher állapota stabil, minden más spekuláció”

Michael Schumacher menedzsere, Sabine Kehm péntek délután ismét hivatalos tájékoztatást adott a hétszeres világbajnok állapotáról, ami elmondása szerint továbbra is stabilnak nevezhető. Közleményében ismét kihangsúlyozta, hogy minden olyan információ, ami nem az orvosoktól érkezik nem több puszta találgatásnál.

A negyvenöt esztendős ex-versenyző három hete szenvedett súlyos síbalesetet Franciaországban, állapotáról pedig az elmúlt héten nem érkezett hivatalos tájékoztatás. Ennek következtében egyre több találgatás látott napvilágot a német sportember hogylétével kapcsolatban, melyek közül a legvadabbak azt is elképzelhetőek tartották, hogy a korábbi világbajnok soha sem ébred fel a mesterséges kómából – írja a hirado.hu.

„Sajnos ismét meg kell erősítenem azt, hogy az összes olyan információ, ami Michael állapotával kapcsolatos, azonban nem közvetlenül az őt kezelő orvosoktól származik pusztán spekulációnak tekintendő. Azt is meg szeretném ismételni, hogy a család elégedett az orvosok munkájával és én magam is bízom a munkájukban. Michael állapota továbbra is stabilnak mondható” – állt a kilencvenszeres futamgyőztes menedzserének közleményében.

Kapcsolódók

Kimaradt?