Rengetegen szurkolnak Michael Schumacher életéért

Hatalmas támogatást kap Michael Schumacher, aki sokak szemében még mindig igazi példakép. A motorsport résztvevői is egy emberként szurkolnak és izgulnak a nagyon kritikus állapotban lévő világbajnoknak – írta hétfőn este az F1-live.hu.

Sébastien Buemi: „Csak a legjobbakat tudom kívánni Michaelnek és remélem, hogy gyorsan felépül.”

Heikki Kovalainen: „Hallottam, hogy Schumacher síbalesetet szenvedett. Remélem, hogy nem komoly, és hamarosan teljesen felépül.”

Jean-Eric Vergne: „Minden jót kívánok Michaelnek. Remélem, hogy minden rendben lesz…!

Felipe Massa: „Imádkozom érted testvérem! Remélem, hogy gyorsan felépülsz majd. Isten áldjon, Michael.”

Adrian Sutil: „Remélem, hogy Michael Schumacher hamarosan jobban lesz. Csak a legjobbakat tudom neki és a családjának kívánni.”

Romain Grosjean: „Minden gondolatom most Schumacheré és a családjáé. Remélem, hogy hamarosan felépül.”

Nick Heidfeld: „Remélem, hogy hamarosan kapunk néhány jó hírt is, és Michael gyorsan felépül majd!”

Mikko Hirvonen: „Csak most hallottam, hogy mi történt Schumival:( Soha nem tudhatod, hogy mi fog történni. Remélem, hogy hamarosan jobban lesz…”

Max Chilton: „A gondolataim most Michaellel és a családjával vannak. Ő mindig is egy harcos volt, szóval reméljük, hogy ezért is küzdeni fog.” 

Giancarlo Fisichella: „Szörnyű egy hír… A legjobbakat kívánom Michaelnek. Most rajtad a sor Michael, te vagy a férfi, és te vagy a legjobb… Ez a legnehezebb versenyed, de biztos vagyok benne, hogy újra itt leszel velünk.”  ” 

Sébastien Loeb: „Itt mindenki gyors felépülést kíván Michael Schumachernek, de biztos vagyok benne, hogy ma nyugtalanul fog aludni a motorsport világa.”    

Caterham F1 Team: „A gondolataink és az imáink ma este Michaellel és a családjával, valamint a rajongóival vannak.”

Charles Pic: „Remélem, hogy Michael gyorsan felépül majd. A gondolataim most a családjával vannak.”   

Paul di Resta: „Szörnyű hírek ezek MSC-ről. Most csak rá és a családjára tudok gondolni. Bízom benne, hogy hamarosan jobb híreket kapunk és ki tud jönni ebből.”    

Jules Bianchi: „Ma este Schumiért fogok imádkozni. Ez nem a szokásos kör lesz.”

Sam Bird: „Általában nem szoktam imádkozni, de ma este meg fogom tenni. Gyerünk MSC! Ezt most meg kell nyerned! Csináld meg! Emberek milliói vannak veled.”

Antonio Pizzonia: „Sokkolt a hír. A gondolataim és az imáim vele és a családjával vannak most.”

Jenson Button: „A gondolataim most Michael Schumacherrel vannak ebben a nehéz időben. Michaelnek több ereje van, mint bárkinek ahhoz, hogy túlélje ezt.”

Rubens Barrichello: „Ami igazán számít az életben, azok a szép és boldog idők, melyeket nem feledünk. Imádkozunk érted…”

Sergio Perez: „A gondolataink és az imáink most veled és a családoddal vannak Michael. Gyors felépülést kívánok Neked.”

Karun Chandhok: „Jobbulást Michael! Ideje harcolnod, mint tetted azt 1995-ben Spában, 1998-ban Magyarországon, vagy mint 2000-ben Suzukában. Imádkozzunk a legenda felépüléséért.”

Pastor Maldonado: „Szomorú hírek ezek Schumiról. Imádkozok érted haver!”

Narain Karthikeyan: „Szörnyű hallani mindazt, ami Michael Schumacherrel történt. Ha valaki képes ebből kijönni, akkor az te vagy.”

Carlos Sainz: „Minden jót M. Schumacher. Bátornak kell lenned.”

Kamui Kobayashi: „Most kaptam a hírt, hogy mi történt Michaellel. Nem veszíthetünk el több hőst a Forma-1-ből.”

Mario Andretti: „Nagyon hálás lenne, ha pozitív híreket hallanánk Michael Schumacherről. Olyan ideges vagyok most, mint mindenki más. Remélem, hogy az imáim meghallgattatnak.”

Esteban Gutierrez: „Minden gondolatunk most Michaellel és a családjával vannak. Schumi, jobbulást Neked! Isten áldjon.”

Johnny Herbert: „Megdöbbentő hírek ezek a hétszeres F1-es világbajnok Michael Schumacherről. A pályán mutatott erő át fog téged segíteni ezen haver.”

Nicolas Prost: „Mint mindenki, én is abban bízom, hogy jobb híreket kapunk Michael Schumacherről. Minden gondolatom és imám vele és a családjával van.”

Fernando Alonso: „Jobbulást Michael! Remélem, hogy hamarosan hallhatunk néhány jó hírt!”

Sebastian Vettel: „Sokkolt a dolog és remélem, hogy a lehető leghamarabb jobban fogja magát érezni. Nagyon sok pozitív energiát küldök most a családjának.”

Emerson Fittipaldi: „A gondolataim és az imáim Michael Schumacherrel és a családjával vannak.”

Mercedes AMG F1 Team:„Michaelnek csodálatos a harci szelleme. Minden erőnket neki küldjük most, hiszen a legfontosabb csatát csak most vívja meg. A gondolataink és az imáink vele és a családjával vannak. Szorosan nyomon követjük a Grenoble-ban történteket.”

Mark Webber: „A gondolataim Michaellel és a családjával vannak ebben a nehéz időben.”

Nigel Mansell: „Nagyon sokkolt, amit hallottam Michael Schumacherről. A gondolataim most vele és a feleségével, Corinnával, valamint a két gyermekével vannak ebben a szörnyű időszakban.”

Jimmie Johnson: „A gondolataim és az imáim most Michael Schumacherrel, és a családjával vannak.

Dario Franchitti: „A gondolataim most Michael Schumacher és a családja körül forognak. Legyünk pozitívak, mert ő egy harcos. Ha valaki, akkor ő túlélheti mindezt.”

Mick Doohan: „A gondolataim most Michaellel és a családjával vannak. Elképzelhetetlen azt gondolni, hogy a Forma-1, vagy a motorozás biztonságosabb, mint a síelés.”

Max Biaggi: „Kérlek Schumi, ne add fel! Szeretném, ha velünk maradnál. Harcolj az életedért.”

Martin Brundle: „Michael balesete nagy sokként ért bennünket, és sajnos az életéért kell aggódnunk, valamint azért, hogy újra teljesen egészséges legyen. Amit eddig mondtak az állapotáról, abból arra lehet következtetni, hogy nagyon komoly a helyzet, és csak remélni tudjuk, hogy minden rendben lesz.”

 

Kapcsolódók

Kimaradt?