„Szégyen és gyalázat: tele gatyával vertek minket agyon Bukarestben”

Nem is annyira a vereséget, inkább a magyar válogatott „gyáva, hitetlen játékát” fájlalja a magyarországi sportsajtó a Bukarestben Romániával megvívott pénteki esti világbajnoki selejtező után.

Kilátástalan játék, sima román siker – írja szombati nyomtatott lapszámában a Nemzeti Sport. a legnagyobb példányszámú magyar sportnapilap szerint a románok magabiztosan, a magyar játékosok kilátástalanul futballoztak, ekképpen nem is lehetett más az eredmény, mint sima hazai győzelem.

Szégyen és gyalázat: tele gatyával vertek minket agyon Bukarestben – állapítja meg a sport365.hu. A portál szerint a magyar válogatott gyalázatosan gyáva, erőtlen, hitetlen játékkal kapott ki 3-0-ra Bukarestben Romániától a világbajnoki selejtezők pénteki mérkőzésén.

Megsemmisültünk Bukarestben – összegez az index.hu. A lap Bukarestbe kiküldött tudósítója szerint a klubcsapatok után a magyar válogatott is rettenetesen játszott, helyenként a tűz is hiányzott, Bukarestben pedig enélkül nem lehet.

A samsungsport.hu megállapítja: a nagyon sokadik sorsdöntő meccset is elbukta a válogatott. „Sanszunk sem volt. A fogadkozás, a számolgatás, a kötelező optimizmus után megint jött a szokásos forgatókönyv: a magyar labdarúgó-válogatott rémes, kilátástalan játékkal kapott ki egy igen fontos tétmérkőzésen” – fogalmaz a szerző.

Kapcsolódók

Kimaradt?