BL-selejtező: nyeretlensége ellenére önbizalommal várja a Fradi elleni visszavágót a Molde

Vezetőedzője szerint az öt mérkőzés óta tartó nyeretlenség ellenére nincs gondja az önbizalommal a Molde csapatának, amely kedden a Ferencváros vendége lesz a labdarúgó Bajnokok Ligája selejtezőjének utolsó, negyedik fordulójában.

„Eddig nyertünk három párharcot, ebből kétszer idegenben jutottunk tovább, így nincs okunk az aggodalomra” – fogalmazott hétfői sajtótájékoztatóján Erling Moe, aki az MTI érdeklődésére kifejtette, nézők nélkül nem jelent igazi hátrányt az idegenbeli szereplés, mert zárt kapus mérkőzéseken inkább a hazai csapatnak hiányzik a közönség támogatása. „Megfelelően felkészültünk, készen állunk az összecsapásra”.

A szakember a múlt szerdai találkozóhoz hasonlóan szoros mérkőzésre számít. Úgy vélte, a 3-3-as eredmény mindkét csapat számára nehézzé teszi a megfelelő taktika kiválasztását, de azt jelentős különbségnek nevezte, hogy gólkényszerben a Molde van a magyar bajnok vendégként szerzett találatai miatt.

A csapatkapitány Magnus Wolff Eikrem azt fejtegette, nagyon vegyes érzésekkel gondol vissza az első felvonásra, mert bár nagyon büszke arra, hogy kétgólos hátrányról fordítani tudtak, ugyanakkor a végén kiengedték a kezükből a győzelmet, a három kapott gól pedig azt mutatja, a védekezésük nem volt rendben.

A visszavágó kedden 22 órakor a holland Björn Kuipers sípjelére kezdődik. A találkozót az M4 Sport élőben közvetíti. A párharc győztese a BL-ben, a vesztese az Európa-ligában szerepelhet a csoportkörben.

banner_fX8C1fFi_KUK_Webbanner_300x250_ANIM_UJ.gif
banner_yJD1hpjB_KUK_Webbanner_970x250_ANIM_UJ.gif
banner_fZuguXC4_KUK_Webbanner_728x90_ANIM_UJ.gif

Kapcsolódók

Kimaradt?