Liga 1: a CFR az első helyért, a Sepsi OSK és az UTA az első győzelemért játszik

Péntek délután a Chindia Targoviste-Nagyszebeni FC Hermannstadt mérkőzéssel kezdetét veszi a labdarúgó Liga 1 negyedik fordulója.

Legnehezebb dolga a labdarúgó Liga 1 negyedik fordulójába a vasárnap pályára lépő FC Botosani és FCSB alakulatoknak lesz, ugyanis csütörtökön mindkettő Európa-liga selejtezőt játszott: a bukovinaiak számára a kiesés okozta csalódás, a fővárosiak számára viszont a 130 perces, 12 gólos büntetőthriller és a fél csapat koronavírussal való lebetegedése teszi különösen „bonyolulttá” mérkőzés.  

A bajnoki címvédő Kolozsvári CFR már az első játéknapon, pénteken a tabella élére állhat, ha az Astra Giurgiu elleni idegenbeli mérkőzésről mindhárom ponttal tér haza. Dan Petrescu tanítványai Törökországból kaptak jó hírt, a sajtóhírek szerint a Gaziantep megszerezte Denis Alibec aláírását, így a Duna-partiak gólveszélyes csatára minden valószínűség szerint már csak a lelátótól nézheti meg a péntek esti összecsapást.

A Sepsi OSK hazai pályán szerezné meg a szezonbeli első győzelmét a Gheorghe Hagi lemondása után „összezavarodott” FC Viitorul ellen. Ugyancsak első győzelmére hajt az Aradi UTA is, Bálint László tanítványaihoz az ország másik végéből érkezik ellenfél a Poli Iasi.  

Labdarúgó Liga 1, a 4. forduló mérkőzései
Chindia Targoviste-Nagyszebeni FC Hermannstadt (péntek, 18:00)
Astra Giurgiu-Kolozsvári CFR (péntek, 21:00)
Sepsi OSK-FC Viitorul (szombat, 19:00)
CSU Craiova-FC Voluntari (szombat, 21:45)
FC Botoşani-Academica Clinceni (vasárnap, 16:30)
Aradi UTA-Poli Iași (vasárnap, 18:45)
FCSB-FC Argeş (vasárnap, 21:30)
Medgyesi Gaz Metan-Bukaresti Dinamo (hétfő, 21:00)

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?